• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
MKB en Onderwijs

Sharepoint2013logoWelkom bij de nieuwe manier van samenwerken. In deze SharePoint versie maakt u kennis met nieuwe manieren om uw werk te delen en met anderen samen te werken, om uw projecten en teams te ordenen en om mensen en gegevens te zoeken.

 

Benut sociale mogelijkheden
Gebruik de nieuwe sociale functies van SharePoint om ideeën te delen, antwoorden te vinden en op de hoogte te blijven van de bezigheden van uw collega’s.

 

Deel uw inhoud
Publiceer inhoud naar SharePoint vanuit elke Office-toepassing en deel deze inhoud via een paar muisklikken met mensen binnen en buiten uw organisatie.

 

Neem SharePoint overal mee
Deel documenten, werk uw activiteitenfeed bij en onderhoud contact met uw collega’s vanaf uw mobiele telefoon of tablet.

Organiseren

 

Blijf met projecten op schema
Organiseer al uw projecten en taken om een goed beeld te krijgen van binnenkort af te leveren producten in SharePoint, Outlook en Microsoft Project.

 

Onderhoud contact met uw team
Zet in enkele minuten een teamsite op om notulen van vergaderingen bij te houden en alle e-mail en documenten van uw team op één locatie te verzamelen.

 

Sla documenten op en synchroniseer deze
Gebruik OneDrive for Business om inhoud in SharePoint te synchroniseren met uw desktop, zodat u altijd razendsnel bij uw documenten kunt, zelfs als u offline bent.

 

Zoek experts aan wie u nooit had gedacht
Maak contact met mensen overal in uw organisatie en ontdek hun interesses, eerdere projecten en documenten waaraan ze hebben meegewerkt.

 

Ontdek inzichten en antwoorden
Met Excel 2013 kunt u onbewerkte gegevens omzetten in fraaie, interactieve rapporten en daarna publiceren naar SharePoint om inzichten te delen met mensen met wie u samenwerkt.

Ontdekken

 

Vind waarnaar u op zoek bent
Pas uw zoekopdrachten aan en verfijn deze om relevantere resultaten te verkrijgen en ontvang aanbevelingen voor mensen en documenten die u kunt volgen.

 

Bouw apps in de cloud
Bouw apps met veelgebruikte webtechnologieën zoals JavaScript, HTML en oAuth met het nieuwe model voor cloud-apps van SharePoint.

 

Publiceer apps in SharePoint Store
Stel uw apps beschikbaar zodat iedereen deze kan proberen en kopen via de openbare SharePoint Store. U kunt ook uw apps alleen beschikbaar stellen aan uw werknemers via de bedrijfscatalogus.

 

Bouw prachtige sites
Gebruik bekende ontwerphulpmiddelen en flexibele besturingselementen om dynamische intranet- en internetsites te bouwen en zo uw bedrijfsvisie met iedereen te delen.

Bouwen

 

Beheer kosten
Verminder uw infrastructuurkosten en breid uw mogelijkheden om informatie te delen uit door SharePoint in de cloud uit te voeren met Office 365.

 

Beheer risico’s
Nieuwe mogelijkheden voor archivering, eDiscovery en casbeheer zijn uitgebreid naar SharePoint, Exchange en Lync.

 

Beheer uw tijd
Besteed meer tijd aan het leveren van innovatie en minder tijd aan het beheren van infrastructuur met verbeterde schalings-, prestatie- en beheermogelijkheden in SharePoint.