• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Domeinnamen

qnapnas1Met het toenemen van de gegevenswaarde en het volume van de bedrijfsgegevens hebben bedrijven behoeften aan opslagmethoden die hoge prestaties leveren, veilig en betrouwbaar zijn en gebruiksvriendelijk zijn. De QNAP TS-EC879U-RP, welk zowel als IP-SAN (iSCSI) en NAS kan worden gebruikt, is makkelijk inzetbaar in verschillende bedrijven en bedrijfstoepassingen zoals back-upcentrum, herstellen na rampen, het delen van bestanden, virtualisatie en het opslaan van videobewerkingen.

  • NAS , iSCSI, IP-SAN opslagoplossing
  • Schaalbare opslag met een capaciteit van meer dan 400 TB
  • VMware, Citrix en Hyper-V ready
  • Hoge prestaties, veilig, betrouwbaar en eenvoudig
  • 10 GbE ready, meer dan 1.000 MB/s en 100.000 IOPS
  • Versnelling SSD-cache
  • Multicore processor DDR3, SATA 6Gb/s en USB 3.0

Simpel

De TS-EC879U-RP is uitgerust met het gebruiksvriendelijke QTS 4.0 besturingssysteem met een eveneens gebruiksvriendelijke web-GUI waardoor beheerders in staat worden gesteld om makkelijk de NAS te beheren. Het is dus niet nodig diepgaande kennis te hebben van complexe commandos. Eenvoudige beheertools zoals instant SMS-/e-mailberichten, de harde schijf S.M.A.R.T-functie (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology), en de resourcemonitor van het systeem worden geleverd om beheerders altijd up-to-date te houden over hun NAS.

Veilig

Hoewel het lijkt dat gegevens niet veilig zijn in een open netwerk, biedt QNAP TS-EC879U-RP verschillende beveiligingsopties aan zoals gecodeerde toegang, IP-filtering, automatische IP-blokkering (op basis van beleid) en nog veel meer. Bovendien heeft u volledige controle over de NAS helemaal tot aan het niveau van de toegangsrechten van de gebruiker en de mappen zodat u kunt bepalen wie toegang heeft tot de NAS en wat er wel of niet kan worden geopend. De TS-EC879U-RP bevat veel beveiligingsfuncties om alle niet-geautoriseerde toegang tot gegevens tegen te houden, zoals AES-256 volumecodering. De AES-256 codering (gebaseerd op volume) voorkomt dat gevoelige gegevens zonder toestemming worden geopend zelfs als de harde schijven of het apparaat werden gestolen.

Schaalbaar

Met de groei van uw bedrijf, groeit ook uw data. De TS-EC879U-RP ondersteunt online uitbreiding van de capaciteit door een reeks RAID uitbreiding modules van QNAP aan elkaar te koppelen. Met QNAP’s schaalbare oplossing is er een bruto capaciteit van enige honderden terabytes mogelijk, vooral nuttig bij toepassingen waarin met grote hoeveelheden data wordt gewerkt zoals videosurveillance, het archiveren van data en het opslaan van TV-uitzendingen.

Betrouwbaar

De TS-EC879U-RP is betrouwbaar dankzij de ingebouwde veiligheidsmaatregelen zodat alle gegevens worden beschermd tegen onverwachte problemen. De TS-EC879U-RP is een efficiënt middel dankzij de vele ingebouwde functies die garanderen dat het werkproces van een bedrijf niet wordt onderbroken. De geavanceerde RAID-configuraties en ‘hot-swap’ mogelijkheden zijn er om RAID-prestaties te leveren, te zorgen voor bescherming en om de herbouwtijd te reduceren. Bovendien zorgt de in de DOM-architectuur geïntegreerde dubbele OS ervoor dat het systeem zal opstarten. Als een van de twee besturingssystemen defect is, zal het gezonde besturingssysteem opstarten en normaal functioneren terwijl het het defecte besturingsysteem repareert. De dubbele Gigabit LAN-poorten kunnen ook worden geconfigureerd voor een failover waardoor de NAS-server in staat is om de storing bij een van de netwerkpoorten te dragen en toch in staat in ononderbroken service te leveren.

Hoge prestaties

De TS-EC879U-RP is uitgerust met de Intel® Core i3 Processor, 2GB DDR3 geheugen, 10 Gigabit aan netwerkcapaciteit, en 6Gb/s SATA. Er kan zelfs voldaan worden aan de meest veeleisende vereisten in datacentra of bedrijfsnetwerken door de TS-EC879U-RP. Dankzij een uitstekende gegevensoverdrachtsnelheid van meer dan 1.000 MB/s aan gegevensverwerkingscapaciteit en 100.000 IOPS1 , is het mogelijk om met groot gemak zakelijke toepassingen en andere gelijktijdige taken uit te voeren.