• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
Notebooks en tablets

RushfilesOnline Opslag van PartnerUp zorgt ervoor dat je vanaf ieder apparaat, waar ook ter wereld, toegang hebt tot je bestanden. Alle documenten staan veilig opgeslagen in de Cloud en niet op je apparaten zelf. Wijzigingen in een document worden per direct verwerkt, dus het e-mailen van recentere versies behoort tot het verleden. Daarnaast heb je met Online Opslag volledige controle over alle gebruikersrechten. Je kunt per document, map of zelfs per apparaat beslissen wie toegang heeft en wie niet. Online Opslag is bovendien eenvoudig te integreren in verschillende systemen en is oneindig schaalbaar. Uiteraard zoals je van ons gewend bent raden we je absoluut aan om naast deze dienst ook een offline back-up van je bestanden te hebben.

 

Eenvoudig gebruikersbeheer

De gebruikers management tool geeft de beheerder volledige controle over de toegang van gebruikers tot de mappen en bestanden binnen het bedrijf. De beheerder kan zelfs inzien wanneer de gebruiker toegang heeft gekregen tot het systeem en vanaf welk apparaat en/of IP nummer deze afkomstig was. Dit geeft de beheerder een uniek overzicht van de activiteiten van de gebruiker, in tegenstelling tot alle andere file sharing applicaties.

 

Beheer shares en mappen

Bij de meeste bedrijven wordt er gewerkt met verschillende afdelingen en hebben deze ook verschillende netwerk shares. Met de management tools in onze Online Opslag kunt u deze makkelijk voor de verschillende afdelingen in het bedrijf beheren. U kunt zelfs verschillende gebruikersrechten voor elke share of map toe te passen.

 

Remote wipe van apparaten

De beheerder kan altijd op afstand alle bestanden en mappen van het mobiele apparaat van een gebruiker wissen. Deze sterke functie zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen valt.

 

Actieve / online gebruikers

De beheerder kan altijd een oogje houden op de activiteiten van gebruikers. De unieke actieve / lijst online gebruikers op de server geeft de beheerder direct een overzicht van wie er online is met welk apparaat en geeft ook informatie over hoe de verbinding tot stand gebracht en vanaf welk IP nummer.

 

Geavanceerde beveiliging

De IT beheerder kan de beveiliging op alle niveaus, met inbegrip van individuele gebruikers, shares en groepsniveau beheren. Een goede beveiliging is een must voor alle organisaties, ongeacht de grootte er van. Alleen lezen, gebruikers met alleen lezen rechten hebben de mogelijkheid om bestanden te bekijken en te openen in een map of share. De gebruikers hebben geen toestemming om deze te bewerken, te wissen, te downloaden noch de toestemming om de inhoud van de map te synchroniseren met een offline kopie van de bestanden. Personen met alleen lezen rechten zijn vaak klanten die toegang nodig hebben tot de bestanden die in verbinding staan met hun account en/of gegevens.

Wereldwijd delen, samenwerking met externe partners in slechts een paar minuten. Gebruikers met uitgebreide permissies kunnen in een paar klikken, documenten en mappen delen met externe partijen. Bij de grootte van bestanden loop je dan niet meer tegen een emaillimiet aan en deel je tevens veiliger.