• pup_header_roy
  • pup_header_server
  • pup_header_tablet
SSL Certificaten

Mitel is de afgelopen 1,5 jaar onder meer door overnames en fusies verdubbeld in omvang. Daarnaast heeft het zijn productaanbod uitgebreid. De merkstrategie die is geïntroduceerd weerspiegelt dat ‘nieuwe’ Mitel. Als onderdeel van het proces gaat het Nederlandse zusterbedrijf Aastra ook verder onder de naam Mitel Nederland.

Mitel 6867i De krachtige uitbreidbare IP telefoon met een kleurenscherm !

De Aastra 6867i is een IP-telefoon met 9 lijnen, speciaal ontworpen voor gebruikers die veel van hun telefoon verwachten. De 6867i levert breedband geluid in HD en is uitgerust met een verbeterde luidspreker die gebruikmaakt van twee microfoons voor een geavanceerde geluidsweergave. Zo wordt de klank tijdens gesprekken voller en helderder, zelfs tijdens het handenvrij bellen.

De Aastra 6867i is voorzien van een groot lcd-scherm in kleur, 10 programmeerbare toetsen en ondersteuning voor een koptelefoon. Daarnaast kan het toestel nog worden uitgebreid met een los toetsenbord en maximaal 3 uitbreidingsmodules. De 6867i is een communicatiemiddel dat de productiviteit op kantoor verbetert.
De geluidskwaliteit van het toestel is uitzonderlijk dankzij het geluid dat via zowel de hoorn als de luidspreker in hoge definitie wordt weergegeven. Het verlichte lcd-scherm in kleur waarborgt een rijke visuele weergave die garant staat voor gebruiksgemak. Tot slot is het systeem ook uitgerust met een intuïtieve interface en allerlei belfuncties.

6867iVoornaamste kenmerken van de Aastra 6867i:

– Kleurenscherm 3.5″ TFT
– 2 GigE Ethernet poorten (LAN/pc)
– Vaste toetsen
– 2 toetsen met ledverlichting voor Call Appearance (oproepindicatie)
– Tot 9 lijnen met ledverlichting
– Toetsenbordnavigatie met centrale toets ‘Select/OK’
– 6 flexibele programmeerbare toetsen met ledverlichting (tot 20 functies)
– 4 flexibele functietoetsen (tot 18 functies)
– Luidspreker en hoorn in HD via breedband
– Ondersteuning voor koptelefoon
– Twee mogelijke standen (hoek van 35° en 60°) dankzij de omkeerbare steun
– Muurbevestiging
– Uitbreidingsmodule voor extra toetsen
– Usb-poort 2.0 type-A